Hvad er et RCP system

Investering i videoproduktion er blevet vigtigt for virksomheder, der vil være synlige online og styrke deres brand. Videoer er populære på nettet og forventes at udgøre 82% af al internettrafik i 2024. Til sammenligning var det kun 5% i 2017!

 

Men at lave gode videomarketingmaterialer kræver tid og erfaring. Det er ikke noget, man lige kan klare fra den ene dag til den anden. Det kan være en udfordring at komme på idéer og udføre dem uden erfaring.

 

Det kan være stressende at gentage processen mange gange i løbet af et år for virksomhedsejere og marketingfolk, der allerede har mange andre opgaver.

Derfor tilbyder vi en regelmæssig content plan, der kan hjælpe dig!

 

Vores RCP-model tager stressen væk fra dig. Hos Unique Films har vi mere end 10 års erfaring med at lave videoer for virksomheder, så du kan stole trygt på os.

Men hvordan virker RCP-modellen?

 

Det er faktisk ret simpelt. Vi arbejder sammen med dig som en del af din marketingafdeling. Vi lytter til dine mål, rådgiver dig, planlægger, producerer videoer og leverer dem.

 

Vi kan arbejde sammen i et år eller mere, alt efter dit behov. Så kan du være sikker på, at du ikke behøver bekymre dig om videoproduktion i hele den aftalte periode.

Aftalen sikrer ikke kun, at du altid har videoer at dele, men også at forholdet mellem vores virksomhed og din bliver stærkere.

Hvorfor vælge RCP

OG FORDELENE

Priser

Basis

*Faktureret årligt (270.000,-/årligt)

22.500 DKK / pr. måned

 • 1 videoproduktion / pr. måned
 • Vertikalt + Horizontalt
 • 3 photoshoots / årligt
Populær

Pro

*Faktureret årligt (360.000,-/årligt)

30.000 DKK / pr. måned

 • 2 filmproduktioner / pr. måned
 • 1 x Short form video / pr. måned
 • Vertikalt + Horizontalt
 • 5 photoshoots / årligt

All In

*Faktureret årligt (450.000,-/årligt)

37.500 DKK / pr. måned

 • 3 videoproduktioner / pr. måned
 • 2 x short form video / pr. måned
 • Vertikalt + Horizontalt
 • 7 photoshoots / årligt

RCP forløb

Første Møde

Vores første møde handler om at lære hinanden bedre at kende, og dykke ned i virksomhedens ønsker og forventninger

Prisestimat

Når vi har fået lært hinanden bedre at kende, kan vi begynde at dykke dybere ned i, hvad det er, hele denne plan skal indeholde.

Planens størrelse er selvfølgelig afgørende for hvilken pris der er tale om.

Initiering

Dette er, hvor vi udvikler strategien og begynder at planlægge for hvordan indholdet skal produceres. På dette stadium vil vi arbejde med en strategi for videomateriale, en produktionsplan og en plan for udgivelse af indhold. Du vil også få tildelt en kontaktperson og få adgang til et delt indholdsdrev, som i hele tiden har adgang til i RCP perioden.

Udførelse

Dette er den spændende fase af planen. Det er på dette tidspunkt, vi begynder at arbejde på preproduktionen, før vi producerer indholdet og redigerer det klar til offentliggørelse!

Her ser du planen blive til virkelighed, og her kan du tilbyde feedback til gennemgang. Gennem hele denne proces vil vi være tilgængelige for regelmæssige møder og opfølgninger, så du hele tiden holdes opdateret.

Revidering

Nogle måneder er gået, og vi ser fremskridt i produktionen af indhold. Her opfordrer vi til at vi holder et møde, så vi kan snakke sammen om hvad der virker og hvad der ikke virker.

Opfølgning og forlængelse

Planens aftalte varighed er opnået og vi holder et møde om hvordan forløbet er gået. Vi snakker også om mulighed for forlængelse eller mulighed for stop af samarbejde.