FAQ

De mest stillede spørgsmål

Der er rigtige mange spørgsmål omkring hvorfor man skal vælge den ene videograf frem for den anden, hvorfor nogle priser er højere end de andre eller hvad man egentlig får ud af sine penge.
På denne side kan du læse dig frem til de mest almindelige og mest spurgte spørgsmål. Har du andre konkrete spørgsmål så kontakt mig HER
Hvorfor skal jeg have en professionel videograf til at lave mine videoer?
En professionel videograf kan give dig høj kvalitet, effektivitet, kreativitet, adgang til den nyeste teknologi og branding ekspertise, som kan hjælpe med at producere professionelle og engagerende videoer, der promoverer dit brand og budskab.
Kan jeg ikke bare bruge min mobil?
I mange tilfælde, er det faktisk en fin løsning at bruge mobiltelefonen. Det eneste man bare skal være bevidst om er
At optage en reklamefilm med en mobiltelefon kan virke som en billig og let tilgængelig løsning og det kan have negative konsekvenser for dit brand og budskab.
Hvor meget koster det at få produceret en professionel film?
Prisen for en reklamefilm kan variere meget afhængigt af opgavens størrelse og krav. Nogle reklamefilm kan laves til en pris på 3.000,- kroner, mens andre kan koste op til 150.000,- kroner. Det afhænger af, hvor meget tid der skal lægges i projektet og hvor stor opgaven er.
Kan I tilbyde forskellige formater til min reklamefilm, så den kan bruges på forskellige platforme?
Ja, vi tilbyder altid at producere vores videoer i både vertikalt og horisontalt format, så de kan bruges på Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat og TikTok. I nogle tilfælde anvender vi også anamorfisk aspektforhold, hvilket giver filmen et mere biograflignende udseende.
Hvordan sikrer I, at min reklamefilm passer til min målgruppe og brand?
Vi sørger for at forstå dit brand og målgruppe og bruger denne viden til at udvikle en historiefortælling og visuel stil, der vil appellere til din målgruppe og forstærke dit brand. Vi sikrer også, at reklamefilmen overholder lovgivningen og retningslinjer for reklame. Gennem hele processen samarbejder vi med dig for at sikre, at resultatet passer til dine behov og mål.
Hvad er jeres arbejdsproces, når I laver en reklamefilm?
Vores arbejdsproces til at lave en reklamefilm omfatter briefing, konceptudvikling, præproduktion, optagelse, redigering og postproduktion. Gennem hele processen samarbejder vi med dig og sørger for, at resultatet passer til dine behov og mål.

Interesseret i at høre mere?